Monday, January 31, 2011

Pertama

 Anak sedara ku yg pertama



Haahaha..ank patung aku yang pertama sejak belasan tahun ini..
n sangat comel n n beri name "mr.al" coz bagi mngingati pmberinya..hahahhaha
 ini barang kesayangan yang paling aku suke...
lp ksygn aku..brg pertam ayg boleh dikatakn mahal jugak lam hidup aku yg x seberpa n..(bukan nada kesian ok)..hehehe...

Pertama kali n kwn bilik yang pertama kat kampus...diorang sangat sempi n memahami..nice jupe korang..sangat korang ketat2 n mampat2.....

wah..muka2 pure mase pertama kali keje kat KFC...sangat2 bez walaupun sangat2 penat xterkata...
n bersama kawanku saba...

gambarku bersama kak ida...

dah la kisahku dgn perkataan pertama,,,
walaupun bnyak lagi nk mnulis n mggmbrkannya tapi.....
jari n keadaan mase yg tidak mgizinkan..
jadi....gua chow chinci dulu..arios..salam.....



Back Off!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fine aku back off lps pnat2 aku tulis post tetibe hilang....
arrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggg....bengang kot.....nie j yang boleh aku tulis....tensionnnnnnnnnn...
YANG PENTING PERUT AKU LAPAR SEKARANG....
ARIOS BABEH...........