Tuesday, March 22, 2011

KEJER BARU START DAAAAA

terexcited lak aku arini nak tulis blog tau..arini aku first day kejer tau..kat syrikat kakak aku jew..ARISS INTEGRATED nmenya..kejer aku bese2 jew..just audit akaun2 jew..buat2 bayarn nie..senang kan korang ingat..mak aiiii..punya la susah..nak terputus urat kentut aku duk lame2 ats kusi tau..aku ni mane la tahan duk lame2 atas kusi..mase exam pum dua tiga kali kuo lau exam lame..xpom aku kou j awl mase exam 2 coz lame sangat nk tgu mase habis...borink tau...hehehehhe

pengalaman aku keje arini sukar nak digambarkan....cewah..hahahaha..arini tugas aku dimulakan dengan menyusun segala resit2 n fail2 yang xtersusun 2..punya la bnyk ne susun...mak ai,,naik kematu aku..bukan senang tau ne susun2 ikut tarikh,bulan, tahun...lip lap lip lap mate aku tengok nombor...bese2 asyik tengok kanun n akta je..hahahaha..macam la aku rajin sangat nk bacenya...:D

i2lah kje yg aku buat setakat ni..hiihi..esok ne sambung kje yg sme lagi..korang doakn la agr aku tabah menghadapi kjer ni hingga jayanya smpai hbs cuti sem ni k..hihihih....semoga duit gjiku dapat mnampung perbelnjaanku di kampus 6ti....huhuhuhuhu..dgn nada sedih...hikhikhik

k lah..nk chow lu...nitaz....

Sunday, March 20, 2011

Miss u

I mizz all my frenz kat uitm..rasenya sem 2 nie lagi mantop coz dapat kawan satu kepala..kepada member tesl aku..

MIRA
sangat selok owg nya..kalu bercakap 5 meter boleh dengar tau..sangat2 la obses nga patung sotong die..semua owg die suh kasu patung 2...hihihihii....

AYU
nmenya mesti owg ingat die nie ayu kan..tapi tak sebenarnya..die sangat la brutal orangnya..kurus sangat..aku hope ko kuatkan lagi makan coz ko kurus sangat la kwan..plus untuk die penakut sangat..hahahahahah..:D

JANNAH
ha...ni kawan aku lagi sorang nie..sangat la lembut orgnya..die ni wlaupon jaranga da kat umah tapi kitorang ttp suke die..die punya lakonan dangat bez mase drama..aku kagum sngat kat die nie..hhaahha.

aku hope korang akan berjaya yer..walaupom nanti sem3 korang dah xde aku tetap ingat kenangan kita bersama walaupon xlame..gelak ketawa kita same2...wlaupom mase mula2 aku ingat korang ni sombong but korang ni sgt la happening sebenarnya...
dont judge book by it cover..
tol kan..aku pom terkilan jugak la lambat jumpa diorng nie..huhuhuh.
k lah..mak aku dah paggil2 dah 2 suh tolong die bakar kuih bahulu..
msti korang terbayangkan kesedapan kuih 2 kan....hahaha..but korang buleh bayang j..
tapi aku siap boleh rase lagi...hahahahahha
tadaaaaaaaaaaaaa.....:D


 yum yum yum...:D

Saturday, March 19, 2011

sinar

weng weng weng..
assalamualaikum..
wahahaha...
lame x update blog..
bz r bro...
nie pom baru jew sudah FINAL EXAM 2...
fuhhhhh lega siot...
entah ape la aku nk mengarut nie...



emmmmm......
k lah cuti agak lame la..ape yang aku nk buat ye...
duk kat umah j???lalalalala...boring!!!!!
nk cari keje nk cri keje...harus....nk cari duit kot..
xde xde duit la ni..nk bantai hak balak, balak dah xda..
ape nk buat nasib badan..
alahhhhh....jgan buat crita sedih kat cni la...BORING....
aku mlas nk cite kisah yang lepas la brooo....
rosak mase depan jew..wahahahaha

OK INGATAN KEPADA LELAKI!!!
BUKAN SEMUA PEMPOAN INI SENANG DIPERMAINKAN N DIPERBODOHKAN..TADDDDDAAAAAA!!!


:):):):):)